الرئيسية / غير مصنف / Het evolueren van een communicatie in uw directiekamer. Dingen die beslist grote impact hebben bij de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

Het evolueren van een communicatie in uw directiekamer. Dingen die beslist grote impact hebben bij de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

De bedrijfscultuur positie de allernieuwste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van bezoekers om onrealistische prestatiedoelen te bereiken, zelfs doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, klanten en anderen vaak aanvragen “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien het risico’s dat een mindere cultuur moet brengen, plus herkennen hoedanig een sterke, gezonde cultuur een handelsbedrijf meer karaf maken waardevol en veerkrachtig. Maar de cultuur betreffende een handelsbedrijf kan moeilijk te beoordelen zijn, zelfs voor degenen die daarginds elke etmaal werken. Het is erg zelfs nog moeilijker aan bestuurders, deze slechts beslist handvol weleens per tijdsperiode bij het handelsbedrijf aanwezig zijn voor bestuursvergaderingen. Tijdens die bijeenkomsten bezitten directeuren heel vaak contact met dezelfde geringe groep leidinggevenden op messcherp niveau, waarom hun visie op de bredere bedrijf wordt beperkt. Dus hoedanig gaan regisseurs om met het begrijpen en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker ben, krijgen zij het aardig? Het is eventueel niet verrassend dat bijna tweederde (64%) van het directeuren zegt te vertrouwen op hun buikgevoel met hun interacties met het management om de cultuur te evalueren, hoewel dikwijls minder regisseurs (32%) zeggen dat u een met de maximaal bruikbare benaderingen is. Wat vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen betreffende werknemers. Bovenaan de lijst met de handigste statistieken voor u evalueren betreffende cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van u exitgesprek en 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na een bedrijfscrisis, kan het heel gemakkelijk zijn door te onderscheiden hoe bepaalde factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan het probleem. Het zwaarste is vanwege problemen vroegtijdig op te sporen plus te verhelpen voor ze beslist crisis belanden. Onze visie is datgene bestuurders:

board management software

  • Dring aan met kwalitatieve plus kwantitatieve statistieken waarmee jij de cultuur van uw handelsbedrijf onder de knie kunt krijgen. De exacte statistieken die nuttig zullen bestaan, zullen zelfs op zekere hoogte, afhankelijk van de bedrijf, variëren. En de zijn soms boardroom geen statistieken die de management al rapporteert betreffende het bestuur. Neem beslist bredere kijk op hoeveel enig inzicht kan opleveren en u moet er voor zorgen dat u management dezelfde effectief dashboard gebruikt vanwege informatie te communiceren.
  • Ontmoet meerdere medewerkers vervolgens alleen senior executives. Senior executives beheersen de raad van bestuur een mening geven over de toon aan het top, maar het is eveneens cruciaal om te bekijken hoe andere werknemers u bedrijf en hun bizar rollen zien. Ze beheersen waardevolle perspectieven bieden bij het executive team en op tevens de ‘mood in the middle’ wanneer de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen het statistieken die u krijgt en enigszins u hoort, om erbij zien of de verhalen consistent is. Soms liggen de echte problemen medio wat leidinggevenden en werknemers zeggen plus wat een gegevens bevestigen zien. Zoek naar en verken eventuele inconsistenties onder de twee.
  • Zorg ervoor dat cultuur een vast onderwerp zijn op de agenda van de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek bij maken, zorgt het ervoor dat u voor de mensen top alsof mind blijft. En u benadrukt een waarde deze het bestuur aan de bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op het volledige bord. Veel diensten wijzen delen van cultuurtoezicht toe bij verschillende commissies. De auditcommissie hoort mogelijk iets aangaande ethiek plus compliance, terwijl de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en prestaties van u compensatieplan. Tevens bij het splitsing dienen het bredere onderwerp met de cultuur terugkomen met de agenda van de volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur kan reële risico’s voor een bedrijf opleveren, of het nu gaat om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid of bedrijfsprestaties. Wat is volgens bestuurders de afkomst van problemen in de cultuur? Over de algemeen denken regisseurs dat de meest kritische bestanddelen voor dezelfde gezonde cultuur de toon aan het bovenkant plus de ‘gemoedstoestand in de midden’ is. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is u ermee ooit dat dezelfde ongepaste toon van u executive team bijdraagt aan problemen aan bedrijfscultuur. Toch het is niets alleen het C-suite deze een rol speelt; 79% zegt datgene de toon van u middenmanagement dezelfde bijdrage geeft. Zesenzestig procent (66%) ben het erover eens datgene gebrek aan communicatie plus transparantie met het management ook beslist rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van een bestuurders (74%) dat dezelfde te omvangrijke focus bij kortetermijnresultaten bijdraagt aan moeilijkheden met de bedrijfscultuur. Plus als wij kijken naar de mogelijke bronnen betreffende kortetermijndruk, dan zegt vrijwel 60% met de directeuren dat institutionele beleggers bij veel aandacht besteden bij de feest van de aandelen met de korte termijn. Deze focus bij kortetermijnprestaties plus het belanden van prestatiedoelen in compensatieplannen kan tevens bij bedrijven tot slecht gedrag leiden. Tweederde (67%) van het directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot ellende met een cultuur.

عن admin

شاهد أيضاً

The Admission Essay Help Game

Realistically, the graduate school application procedure is competitive, and you may not receive in the …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *